Κοιτάζοντας από κοντά τα Κινέζικα Panda του 2021

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Αναμφισβήτητα, η σειρά Chinese Panda από το κινεζικό νομισματοκοπείο είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους επενδυτές και μια σειρά νομισμάτων χρυσού με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο . Παρουσιάστηκε το 1982 και είναι μια παραδοσιακή σειρά από ορισμένες απόψεις, προσφέροντας τις ίδιες επιλογές βάρους με άλλες μεγάλες συλλογές διάσημων νομισματοκοπείων.

             

Καθώς τα σχέδια του κινεζικού Panda του 2021 αρχίζουν να κυκλοφορούν, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη σειρά συνολικά. Τα κινεζικά νομίσματα Panda bullion έχουν πάντα το γιγαντιαίο Panda στη μία πλευρά του νομίσματος, με την αίθουσα προσευχής του Πεκίνου στην άλλη πλευρά. Ενώ ένα από αυτά τα σχέδια, το Hall of Prayer for, παραμένει το ίδιο κάθε χρόνο, το άλλο σχέδιο αλλάζει κάθε χρόνο. Το κινεζικό νομισματοκοπείο παρουσιάζει μια νέα απεικόνιση του είδους Giant Panda στα νομίσματα κάθε χρόνο. Για τα Κινέζικα Panda του 2021, η εικόνα του Giant Panda απεικονίζει μια μητέρα με το μικρό της παιδί. Στο σχέδιο, η μητέρα φαίνεται να στέκεται με τα μπροστινά πόδια της στον κορμό ενός δέντρου καθώς το νεαρό της παιδί ανεβαίνει στον κορμό. Ένα από τα πόδια της μητέρας βρίσκεται ακριβώς πίσω από το παιδί της, προσφέροντας υποστήριξη καθώς το νεαρό panda εξερευνά τις ελευθερίες και τις δυνατότητές του. Όταν πρόκειται για την άλλη πλευρά του νομίσματος, η αίθουσα της προσευχής εμφανίζεται για άλλη μια φορά.

 

Τα σχέδια στα εμπρόσθια και αντίστροφα πεδία του 2021 China Pandas έχουν τις ρίζες τους στον εθνικό συμβολισμό και στην υπερηφάνεια της αρχαίας αρχιτεκτονικής του έθνους. Το Giant Panda είναι ένα χαρακτηριστικό είδος που προέρχεται από τα νότια-κεντρικά υψίπεδα της Κίνας και είναι γνωστό για τα μεγάλα, μαύρα μπαλώματα της γούνας στα μάτια και τα αυτιά, με τη λευκή γούνα να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του κορμού της. Το κινεζικό νομισματοκοπείο έκανε την κινεζική σειρά Panda bullion την πρώτη στον κόσμο που χρησιμοποίησε νέα σχέδια σε μία ή και στις δύο πλευρές όταν ξεκίνησε τη σειρά το 1982. Το Giant Panda παράγεται με ένα νέο σχεδίο κάθε χρόνο στα κέρματα. Μετά την αντίδραση στην επαναχρησιμοποίηση του ίδιου σχεδιασμού του 2001, το κινεζικό νομισματοκοπείο επέστρεψε στην έκδοση νέων εικόνων στα νομίσματα κάθε χρόνο. Όσο για τον σχεδιασμό του εμπνευσμένου από τον ναό του ουρανού, το Hall of Prayer έχει εμφανιστεί σε όλες τις κυκλοφορίες από το 1982. Η αίθουσα της προσευχής είναι ένας σημαντικός ταοϊστικός χώρος. Ο Ναός των Ουρανών είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα θρησκευτικά συγκροτήματα που χτίστηκαν αρχικά από τη δυναστεία των Μινγκ μεταξύ 1406 και 1420. Τον 16ο αιώνα, ο αυτοκράτορας Jiajing επέκτεινε τον ναό και του έδωσε το σημερινό του όνομα του Ναού των Ουρανών, ενώ αργότερα εχτίσε ακόμα τρία κτίρια : το Ναό του Ήλιου, το Ναό της Γης και το Ναό της Σελήνης.

 

Από το 2016, όλα τα νομίσματα της σειράς Panda της Κίνας έχουν βάρη σε γραμμάρια και όχι σε ουγκιές Troy. Η συλλογή έχει τις ίδιες επιλογές πρωτογενούς ράβδου με ένα ασημένιο νόμισμα διαθέσιμο σε βάρος 30 γραμμάριων και πέντε χρυσά νομίσματα σε βάρη 30 γραμμαρίων, 15 γραμμάριων, 8 γραμμάριων, 3 γραμμάριων και 1 γραμμάριο.

 

Επενδύοντας και συλλέγοντας Κινέζικα Pandas με το xrisos.gr, το κινεζικό νόμισμα Panda 2021 προσφέρει και πάλι μια όμορφη νέα εικόνα Giant Panda σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από το κινεζικό νομισματοκοπείο. Εάν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η εξυπηρέτηση πελατών του xrisos.gr είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο στο 2111 989717, online χρησιμοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία μας και μέσω της διεύθυνσης email μας:i nfo@xrisos.gr. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις ιστολογίου μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες και τις επερχόμενες κυκλοφορίες και να μας ακολουθήσετε στο Facebook ή να εγγραφείτε στο newsletter μας για καθημερινές αναρτήσεις και εβδομαδιαίες ευκαιρίες και προσφορές.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευσηΝεότερη δημοσίευση →