Δικαίωμα ακύρωσης

                                                                


Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό νόμο, δεν υπάρχει νόμιμο δικαίωμα επιστροφής ή ακύρωσης μιας παραγγελίας για το χρυσό, το ασήμι, το λευκόχρυσο, το παλλάδιο ή το ρόδιο που τοποθετήθηκαν κάποτε λόγω του γεγονότος ότι τα προϊόντα υπόκεινται σε διακυμάνσεις τιμών στις χρηματοπιστωτικές αγορές που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Ωστόσο, μπορείτε να ρωτήσετε σχετικά με τον τερματισμό της παραγγελίας σας πριν από την αποστολή ή την παραλαβή. Εάν συμφωνήσουμε να τερματίσουμε την παραγγελία σας, θα χρειαστεί να αποζημιώσετε οποιαδήποτε πιθανή πτώση της υποκείμενης τιμής μετάλλου και την απώλεια κέρδους μας.

Για αντικείμενα που δεν υπόκεινται σε διακυμάνσεις των τιμών στις χρηματοπιστωτικές αγορές (όπως κουτιά κερμάτων και άλλα αξεσουάρ) έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να αιτιολογήσετε.

Η περίοδος ακύρωσης είναι δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία είτε εσείς είτε κάποιος τρίτος που ορίσατε, ο οποίος πρέπει να είναι κάποιος άλλος από τον μεταφορέα, κατέχει τα αγαθά.

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας για ακύρωση, πρέπει να μας ενημερώσετε στο email: info@xrisos.gr ή στο τηλέφωνο + 30 -2111 989717 μέσω σαφούς δήλωσης (π.χ. επιστολή που εστάλη από ταχυδρομείο ή e-mail) της απόφασής σας να ακυρώσετε αυτό το συμβόλαιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνημμένη φόρμα ακύρωσης για αυτό το σκοπό, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Για να διατηρήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι αποστέλλετε το μήνυμά σας που μας ενημερώνει ότι ασκείτε το δικαίωμά σας για ακύρωση πριν από το τέλος της περιόδου ακύρωσης.

Συνέπειες της ακύρωσης
Εάν ακυρώσετε αυτήν τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τυχόν πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (αλλά όχι συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων δαπανών που προκύπτουν από το γεγονός ότι επιλέξατε άλλη μέθοδο παράδοσης εκτός από τη φθηνότερη, τυπική μέθοδο παράδοσης που σας προσφέραμε · βάσει του οποίου θα το πράξουμε αμέσως και εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του μηνύματός σας που θα μας ενημερώνει για την ακύρωση. Θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τρόπο πληρωμής για την επιστροφή χρημάτων που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή  αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθείτε τυχόν χρεώσεις που σχετίζονται με αυτήν την αποπληρωμή. Μπορούμε να παρακρατήσουμε την επιστροφή χρημάτων έως ότου λάβουμε τα αγαθά ή μέχρι να αποδείξετε ότι έχετε επιστρέψει τα αγαθά, όποιο από τα δύο είναι νωρίτερα.

Πρέπει να στείλετε ή να παραδώσετε τα αγαθά αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης αυτής της σύμβασης, σε εμάς. Αυτή η προθεσμία θα τηρηθεί εάν αποστείλετε τα αγαθά εντός δεκατεσσάρων ημερών. Σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων

Θα πρέπει να πληρώσετε για οποιαδήποτε απώλεια αξίας των αγαθών, εάν αυτή η απώλεια οφείλεται στο χειρισμό τους με τρόπο που δεν απαιτείται για να εξακριβωθεί η σύνθεση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία τους.

Φόρμα ακύρωσης δείγματος


Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και επιστρέψτε την σε εμάς.


Προς 

NAFPAKTIA RETAIL PC

ΑΘΗΝΩΝ 16
30300 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

info@xrisos.gr

 

Εγώ / Εμείς (*) Με το παρόν δίνω / δίνουμε ειδοποίηση ότι εγώ / εμείς (*) θέλουμε να ακυρώσουμε τη σύμβασή μου / μας (*) για την αγορά των παρακάτω προϊόντων:


ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

TIMH TEMAXIOY

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ:Παραγγελία στις  _______/_________/__________

Ελήφθη στις  ________/_________/___________


Όνομα καταναλωτή  _______________________________________


Διεύθυνση Καταναλωτή   ____________________________________


Ημερομηνία  ________________________________________

 

Υπογραφή Καταναλωτή ________________________________________


(*) Διαγράψτε όπου δεν ισχύει.