Πουλήστε σε εμάς

                               

Το xrisos.gr είναι o μεγαλύτερος αγοραστής και πωλητής της Ελλάδας σε χρυσό, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο; Οι δίκαιες τιμές αγόρας που βασίζονται στην επί τόπου τιμή spot του μετάλλου χωρίς κρυφές χρεώσεις μας κάνουν την πρώτη σας επιλογή! Μην χάνετε το χρόνο σας αναζητώντας αγοραστή, καλέστε μας.

Το xrisos.gr απαριθμεί πάνω από 200 προϊόντα πολύτιμων μεταλλών. Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα αγοράσουμε οποιοδήποτε νόμισμα ή ράβδο χρυσού, αργύρου, πλατίνας ή παλλαδίου που θέλετε να πουλήσετε. Η διαδικασία εξαγοράς μας είναι τόσο απλή και γρήγορη όσο η αγορά από εμάς, ενώ η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου ή email για να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν καθορίσετε την τιμή σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τιμή spot. Μόλις καθοριστεί η τιμή, σας στέλνουμε ένα έγγραφο μέσω email, το οποίο πρέπει να μας στείλετε μαζί με τα νομίσματα ή τις ράβδους. Μόλις τα παραλάβουμε, οι ειδικοί μας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδείξουν την γνησιότητα το συντομότερο δυνατό και να διασφαλίσουν ότι μπορούμε να εγκρίνουμε την πληρωμή εντός δύο εργάσιμων ημερών μετά την άφιξη.

1.Ανοίξτε έναν λογαριασμό ή καλέστε μας στο + 30 2111989717

2.Η τιμή θα κλειδωθεί όταν κάνετε την πώλησή σας. Ένα email επιβεβαίωσης θα σας σταλεί αμέσως

3.Ακολουθήστε τις οδηγίες αποστολής στο email επιβεβαίωσης. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το έγγραφο πώλησης στο πακέτο

4.Μόλις η αποστολή σας παραληφθεί στην αποθήκη μας και τα προϊόντα σας επαληθευτούν, θα αποδεσμεύσουμε την πληρωμή σας αμέσως