Σχετικά με εμάς

                                               

Εμπιστοσύνη

Είμαστε μια οικονομική δύναμη στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Είμαστε μέρος μιας εταιρείας που πληρεί τα υψηλότερα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, χρηματοοικονομικής αναφοράς και γνωστοποίησης. H ομάδα των πολύτιμων μετάλλων μας προσφέρει σε ιδιώτες, θεσμικούς επενδυτές, χρηματοοικονομικούς συμβούλους και μεταπωλητές μια πλατφόρμα για την αγορά και πώληση ράβδων και κερμάτων από ασήμι, χρυσό, πλατίνα ή παλλάδιο και μπορεί να εξυπηρετήσει σχεδόν κάθε πελάτη στην αγορά των ράβδων και νομισμάτων. Είμαστε το κορυφαίο διαδικτυακό καταστήμα της Ελλάδας για χρυσό, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο.

Το xrisos.gr είναι συνεργαζόμενο μέλος της LBMA (London Bullion Market Association) που βελτιώνει τα βιομηχανικά πρότυπα και διασφαλίζει καλές πρακτικές εμπορικής αγοράς. Οι προμηθευτές μας είναι τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή νομισματοκοπεία - κατασκευαστές νομισμάτων και ράβδων στο κόσμο.

Μαζί μας ο χρυσός και το ασήμι σας, θα έρθουν γρήγορα στη πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Bullion αγοράς της χώρας μας. Έτσι θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, απρόβλεπτα κόστη και πολύ-πολύ άγχος αγοράζοντας από bullion dealers του εξωτερικού. Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λοιπόν η επιλογή τού προμηθευτή σας και εμείς ως χρόνιοι επενδυτές πολύτιμων μετάλλων και οι ίδιοι, γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και πως να χτίσουμε μαζί σας μια μακροχρόνια επαγγελματική σχέση

 

Τιμή

Οι τιμές στο xrisos.gr είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Μη διστάσετε να κάνετε την έρευνά σας, θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές μας είναι εξαιρετικές, καθώς δεν χρησιμοποιούμε μεσάζοντες. Ουσιαστικά, αγοράζουμε το απόθεμά μας απευθείας από τους παραγωγούς για να σας παρέχουμε την δυνατόν καλύτερη τιμή κτήσης για τις επενδύσεις σας. Τα premiums είναι από τα ανταγωνιστικότερα της αγοράς και σίγουρα πολύ χαμηλότερα από αυτά της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας για τις χρυσές λίρες Αγγλίας που διαθέτουν. 

 

Επιλογή και ποιότητα

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα κύρια προϊόντα μας είναι χρυσά και ασημένια νομίσματα και μπάρες επενδυτικής ποιότητας, τα οποία διαθέτουμε σε μια τεράστια γκάμα. Μπορείτε να αγοράσετε χρυσό και ασήμι από διάσημα νομισματοκοπεία από μια σειρά από περιοχές όπως η Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αμερική και η Νότια Αφρική. Παρομοίως, μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα χρυσού, αργύρου, πλατίνας και παλλαδίου από αυτές τις περιοχές, ακόμη και από την μακρινές Αυστραλία και Κίνα. Το xrisos.gr διαθέτει επίσης ράβδους σε χρυσό, ασήμι,πλατίνα και παλλάδιο. Απλώς επιλέξτε το μέγεθος και το βάρος που θέλετε να αγοράσετε και εμείς έχουμε επιλογές για κάθε προϋπολογισμό.

Κάθε νόμισμα που διαθέτουμε προέρχεται από τα πιο διάσημα νομισματοκοπεία στον κόσμο, όπως το American Eagle, η Φιλαρμονική της Βιέννης, η Λίρα Αγγλίας Britannia, το Καναδικό Maple Leaf, το Krugerrand της Νότιας Αφρικής,  το Kangaroo από τη μακρινή Αυστραλία και το Panda από τη νέα υπερδύναμη τη Κίνα. Επομένως,οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι γνήσια και αξίζουν κυριολεκτικά το βάρος τους σε χρυσό, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο. Μόλις φτάσουν τα νομίσματα στο θησαυροφυλάκιο υψηλής ασφάλειας, οι ειδικοί μας ελέγχουν χειροκίνητα κάθε κομμάτι για να βεβαιωθούν ότι ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας.


Αξιοποίηση και ευελιξία

Εάν θέλετε να πουλήσετε νομίσματα ή ράβδους, βρίσκεστε επίσης στο σωστό μέρος. Η αγορά νομισμάτων είναι γρήγορη και εύκολη μαζί μας. Απλώς καλέστε μας να συμφωνήσουμε τηλεφωνικά την τιμή αγοράς.Στη συνέχεια, στείλτε μας τα νομίσματα ταχυδρομικώς. Μόλις παραλάβουμε τα εμπορεύματα, εξετάζονται. Εάν όλα είναι εντάξει, μεταφέρουμε τα χρήματά σας αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε παράσχει. Διαφορετικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου. Η άμεση αγορά bullion νομισμάτων και ράβδων είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά μας δίνοντας σας την δυνατότητα άμεσης αξιοποίησης των κεφαλαίων σας!

 

Υπηρεσία

Η ομάδα του xrisos.gr δίνει έμφαση στην προσωπική, γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα ερωτήματα απαντώνται γρήγορα και αξιόπιστα. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται εντός 3-5 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος στις μεμονωμένες σελίδες προϊόντων ή ρωτήστε μας μέσω email στο info@xrisos.gr ή μέσω τηλεφώνου στο  2111-989717