Πρέπει να επενδύσετε στο ασήμι;

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Απο το Wikipedia.com...

"Το ασήμι, όπως όλα τα πολύτιμα μέταλλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, του αποπληθωρισμού ή της υποτίμησης."

 

Το ασήμι ήταν ιστορικά ένα σχετικά φθηνό πολύτιμο μέταλλο και αυτή η τάση ισχύει και σήμερα. Αυτό παρέχει την ευκαιρία στους επενδυτές να αγοράσουν περισσότερο ασήμι με λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με το χρυσό, τη πλατίνα ή το παλλάδιο. Ως εκ τούτου, το ασήμι είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν μικρότερες ονομαστικές αξίες σε πολύτιμα μέταλλα, καθώς και για εκείνους τους επενδυτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις τάσεις της αγοράς.

 

Η τιμή του αργυρού γενικά έχει μεγαλύτερη μεταβλητότητα από τη τιμή του χρυσού. Το ασήμι τείνει να εμφανίζει σημαντική μεταβλητότητα στην τιμή του που μπορεί να οδηγήσει σε απότομες κινήσεις στην αγορά. Για τους ενεργούς επενδυτές πολύτιμων μετάλλων, το ασήμι αντιπροσωπεύει έναν δελεαστικό τρόπο χρησιμοποίησης αυτής της μεταβλητότητας για μεγάλες αποδόσεις μιας επένδυσης. Η αστάθεια στο ασήμι προέρχεται από το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει μια μικρότερη αγορά από ότι ο χρυσός, είναι ένα μέταλλο που χρησιμοποίειται ευρέως στη βιομηχανία, και γενικά ο χρυσός τείνει να προσελκύει επενδυτές που αναζητούν περισσότερη σταθερότητα. Το ασήμι θεωρείται ομώς, εξίσου ως ασφαλές καταφύγιο κατά την αστάθεια της αγοράς, ειδικά σε σύγκριση με τις χάρτινες επενδύσεις. Ακόμη και με αυτήν την ιστορική αστάθεια στην αγορά αργύρου, οι επενδυτές συχνά μεταφέρουν τις επενδύσεις τους στο ασήμι στην αρχή μιας ύφεσης της αγοράς.

 

Το silver bullion συνδέεται παραδοσιακά με τις ράβδους αργύρου, ωστόσο υπάρχουν και ασημένια νομίσματα που έχουν συγκρίσιμη αξία με τις ράβδους και αυτά περιλαμβάνουν διάσημα νομίσματα όπως τα Silver Vienna Philharmonics, Silver American Eagles και Silver Canadian Maple Leafs.

 

Η αγορά του bullion μέσω του xrisos.gr προσφέρει έναν απλό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο συγκράτησης και επένδυσης πολύτιμων μετάλλων. Απλό, επειδή το xrisos.gr μπορεί να παραδώσει ασημένιες ράβδους και ασημένια νομίσματα απευθείας σε έναν επενδυτή, με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή, απευθείας στη πόρτα του για αποθήκευση. Η πώληση του μετάλλου σας πίσω στο xrisos.gr είναι επίσης μια απλή διαδικασία. Μια απλή κλήση στο 2111989717 θα ολοκληρώσει τη συναλλαγή σας.

 

Πρέπει οι επενδυτές να προσθέσουν ασήμι στο χαρτοφυλάκιό τους;

 

Το ασήμι, όπως και ο χρυσός, είναι μια ισχυρή προσθήκη σε οποιοδήποτε χαρτοφυλάκιο. Ως σταθεροποιητικό περιουσιακό στοιχείο, το ασήμι μπορεί να παρέχει στο χαρτοφυλάκιο μια σταθερή, διαφοροποιημένη απόδοση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μετοχές. Το ασήμι μπορεί να το κάνει διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλότερο επίπεδο ρευστότητας σε σύγκριση με άλλες επενδυτικές μεθόδους. Κάθε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο πρέπει να περιλαμβάνει μια κατανομή σε πολύτιμα μέταλλα. Έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον διαβάζοντας αυτό το άρθρο για το πώς να αγοράσετε πολύτιμα μέταλλα.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσθήκη αργύρου στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο; Παρακαλώ, καλέστε μας στο 2111989717 ή στείλτε μας email στο info@xrisos.gr


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →