Χθες ο χρυσός κατέληξε στο κλείσιμο -0,09% χαμηλότερα και αυτή η ανοχή συνεχίζετε σήμερα.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Μετά από μια πολλά υποσχόμενη έναρξη για τη συνεδρία των ΗΠΑ χθες ο χρυσός κατέληξε στο κλείσιμο -0,09% χαμηλότερα και αυτή η ανοχή συνεχίζετε σήμερα. Ήταν μια παρόμοια ιστορία για το ασήμι που τώρα διαπραγματεύεται στα 25,77 $ / ουγκιά κάτω 0,48% οδηγώντας στην ευρωπαϊκή συνεδρία. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός είναι 0,19% στο μαύρο και το WTI είναι επίπεδο.

Οι δείκτες στην περιοχή της Ασίας ακολούθησαν τον χαμηλό τόνο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ τη νύχτα. Τα Nikkei 225 (-0,63%), ASX (-0,93%) και Shanghai (-0,04%) έκλεισαν όλα χαμηλότερα.


Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου έχει αυξηθεί 0,18% υψηλότερα και η μεγαλύτερη μετακίνηση μέσα στη νύχτα είναι του USD / JPY, το οποίο σημείωσε άνοδο 0,32% υψηλότερα, ακολουθώντας ορισμένες από τις χθεσινές απώλειες. Στον χώρο της κρυπτογράφησης, το bitcoin διαπραγματεύεται λίγο κάτω από τα 32.845 $.

Κοιτάζοντας μερικές από τις ειδήσεις από τη νύχτα, ο Faly's Daly είπε ότι θα ήταν πρόωρο να πούμε ότι έχουμε πετύχει νίκη ενάντια στην πανδημία.


Υπήρξαν αναφορές χθες το βράδυ ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να προσθέσουν περισσότερες κινεζικές εταιρείες στην οικονομική μαύρη λίστα σχετικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι περιπτώσεις COVID-19 ανεβαίνουν σε νέα ρεκόρ στη Νότια Κορέα και η κυβέρνηση κάλεσε έκτακτη συνεδρίαση.

Η Αυστραλία θα τριπλασιάσει την πρόσβασή της στα εμβόλια Pfizer Covid-19 σε δόσεις 1 εκατομμυρίου / εβδομάδα από τις 19 Ιουλίου.

Η Pfizer λέει ότι μία τρίτη δόση του εμβολίου της είναι ακόμη πιο χρήσιμο στην καταπολέμηση του COVID-19.

Πηγές της ΕΚΤ ανέφεραν ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν συμφώνησαν για τη νέα καθοδήγηση πολιτικής και θα επανεξεταστούν στις 22 Ιουλίου.

Τα περιθώρια συντήρησης προθεσμιακών συμβολαίων COMEX χαλκού μειώθηκαν κατά 9,1% σε 6.000 USD / συμβόλαιο για τον Ιούλιο.

Τα αρχικά περιθώρια μελλοντικής εκπλήρωσης COMEX 5000 για κερδοσκόπους μειώθηκαν κατά 10% σε 14.850 USD / συμβόλαιο.

Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό της Κίνας για τον Ιούνιο. CPI 1,1% ετησίως (αναμενόμενο 1,3%), PPI 8,8% ετησίως (αναμενόμενο 8,8%).

Αναμένεται μηνιαίο ΑΕΠ Ηνωμένου Βασιλείου + 0,8% έναντι + 1,5% m / m.

Κοιτάζοντας μπροστά στο υπόλοιπο της συνεδρίας, περιλαμβάνονται οι αλλαγές στην απασχόληση της Candian, τα πρακτικά της ΕΚΤ και τα σχόλια από το BoE's Baliey και την Lagarde της ECB.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →