Το κίτρινο μέταλλο κινείται υψηλότερα για διαπραγμάτευση λίγο πάνω από $ 1805 / ουγκιά.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Αν και ο χρυσός έκλεισε ψηλότερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης, υποχώρησε από το υψηλό των 1815,05 $ / ουγκιές και σήμερα το πρωί το κίτρινο μέταλλο για άλλη μια φορά κινείται υψηλότερα για διαπραγμάτευση λίγο πάνω από $ 1805 / ουγκιά. Το ασήμι (26,35 $ / ουγκιά) έχει επίσης αυξηθεί αλλά δεν έχει ξεπεράσει όλες τις απώλειες από τη χθεσινή συνεδρία. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός διαπραγματεύεται 1,47% υψηλότερα στα 4,30 $ / lb και το WTI διαπραγματεύεται σταθερά μετά από μια βαριά συνεδρία.

Ήταν μια άλλη μικτή συνεδρία στην περιοχή της Ασίας. Οι ASX (0,90%) και η Shanghai Composite (0,73%) διαπραγματεύτηκαν καλά αλλά ο Nikkei 225 έχασε -0,96%. 

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου διαπραγματεύεται λίγο κάτω και η μεγαλύτερη μετακίνηση τη νύχτα ήταν του NZD / USD που αυξήθηκε 0,15%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το bitcoin διαπραγματεύεται οριακά υψηλότερα στα 34.763 $ αλλά παραμένει σε λειτουργία ενοποίησης.

Κοιτάζοντας μερικές από τις ειδήσεις από μια μέρα στην άλλη τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας έχουν πει να μην στοιχηματίζετε σε περαιτέρω μειώσεις για το γιουάν.

Στο μέτωπο του COVID, η επέκταση κλειδώματος του Σίδνεϊ επιβεβαιώθηκε επίσημα για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα.

Στην Κίνα, η PBOC αύξησε την απαγόρευση των πράξεων κρυπτογράφησης. Η τιμή του bitcoin διατηρήθηκε καλά λαμβάνοντας υπόψη τις ειδήσεις.

Το ορυχείο San Rafael στο Μεξικό λέγεται ότι θα ανοίξει ξανά μετά από συνδικάτα και εκπροσώπους, που είχαν τελικά θετικές συνομιλίες μετά από μήνες σκληρών συνομιλιών.

Γερμανία Αναμένεται βιομηχανική παραγωγή -0,3% έναντι + 0,5% m / m.

Αναμενόμενες τιμές σπιτιών Halifax Ηνωμένου Βασιλείου -0,5% έναντι + 1,5% m / m.

Κοιτάζοντας μπροστά στα υπόλοιπα σημεία της συνεδρίας περιλαμβάνονται τα πρακτικά FOMC, τα δεδομένα για τις δουλειές των ΗΠΑ, το Candian Ivey PMI και σχόλια από τον Fed's Bostic και τον Enria της ΕΚΤ.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →