Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού μειώθηκαν απότομα το βράδυ της Κυριακής στην αρχή της ασιατικής συναλλαγής.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Οκτωβρίου του χρυσού έπεσαν στα χαμηλά των 1,677 δολαρίων πριν ανακάμψουν. Από τις 8:20 μ.μ. ET, ο χρυσός μειώνεται 2,19% στα $ 1,722. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργυρού Οκτωβρίου έχασαν 3,5% στα 23,74 δολάρια. Η Πλατίνα ήταν επίσης εκτός λειτουργίας, χάνοντας 1,24% στα 960 $ για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Οκτωβρίου.

Ο χρυσός είχε τη χειρότερη πτώση δύο ημερών από τον Απρίλιο του 2020, καθώς ο κόσμος άρχισε να αισθάνεται τον αντίκτυπο της πανδημίας του COVID-19.

Το Bitcoin επίσης υποχωρεί, χάνοντας 2,08% την περασμένη ώρα για να διαπραγματευτεί στα 43,377 $ στις 8:30 μ.μ. ET

Η πώληση χρυσού και αργύρου ξεκίνησε την Παρασκευή καθώς οι αγορές αντέδρασαν σε ισχυρότερα από τα αναμενόμενα στοιχεία για την απασχόληση. Οι αμερικανικές αγορές μετοχών σημείωσαν νέο υψηλό ρεκόρ την Παρασκευή, αφού το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ δήλωσε ότι δημιουργήθηκαν 943.000 θέσεις εργασίας τον Ιούλιο, ξεπερνώντας επιδέξια τις προσδοκίες συναίνεσης για 870.000 θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε στο 5,4%, από 5,9% τον Ιούνιο. Οι μισθοί αυξήθηκαν επίσης περισσότερο από το αναμενόμενο τον Ιούλιο.

«Νομίζω ότι βλέπουμε εμπόρους σε αγορές που έκλεισαν πριν ξεσπάσει το μακελειό την Παρασκευή τώρα να αναλάβουν δράση», δήλωσε ο Lobo Tiggre της Independent Speculator την Κυριακή το βράδυ. Ο Tiggre είπε ότι το δολάριο ΗΠΑ σε ξένο νόμισμα (DXY) ήταν η ισχυρότερη μεταβλητή για το χρυσό από τα επιτόκια φέτος.

«Περιμένω μεγάλη μεταβλητότητα μέχρι να βγει ο αριθμός ΔΤΚ και να δώσει μια σαφέστερη ιδέα για το πού βρίσκονται τα πράγματα».

Ακόμη και ο χαλκός χτυπήθηκε. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης χαλκού υψηλής ποιότητας μειώθηκαν κατά 1,26% στα 4,2930 $.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →