Ο χρυσός και το ασήμι ξεκινούν την εβδομάδα στη μαλακή πλευρά μετά την πτώση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ασίας.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι ξεκινούν την εβδομάδα στη μαλακή πλευρά μετά την πτώση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ασίας. Το κίτρινο μέταλλο διαπραγματεύεται -0,29% χαμηλότερα στα $ 1805 / oz ενώ το ασήμι χάνει λίγο περισσότερο από 1%. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός συνεχίζει να διαπραγματεύεται πλαγίως μετά την πτώση  -0,50% και το WTI είναι επίσης -0,48% αρνητικό.

Το συναίσθημα κινδύνου ήταν επίσης χαμηλό τη νύχτα καθώς το Nikkei 225 (-1,25%) και το ASX (-0,85%) και τα δύο μειώθηκαν. Το Shangai Composite διαπραγματεύεται επί του παρόντος επίπεδα.

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου διαπραγματεύεται οριακά υψηλότερα, αλλά η μεγαλύτερη κίνηση ήταν το USD / CAD που κινήθηκε 0,30% ανοδικά. Το AUD / USD είναι ένα άλλο νόμισμα εμπορευμάτων που χτυπήθηκε και διαπραγματεύεται -0,30% στο κόκκινο. Στον χώρο της κρυπτογράφησης, το Bitcoin μόλις που κινήθηκε και έπεσε -0,10% τη νύχτα μετά από ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο.

Κοιτάζοντας μερικές από τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη διάρκεια της νύχτας, το κλείδωμα του Coronavirus θα επεκταθεί και για τη δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας.

Τιμές κατοικιών Rightmove στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιούλιος + 0,7% m / m έναντι + 0,8% πριν.

PMI υπηρεσιών της Νέας Ζηλανδίας για τον Ιούνιο 58,6 (πριν από το 56.1).

Ο ΟΠΕΚ + έκλεισε μια συμφωνία που θα προσθέτει 400k bpd μηνιαίως.

Υπάρχουν αναφορές ότι τα μέλη της ΕΚΤ διαφώνησαν στα προσχέδια καθοδήγησης για τη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου. Επίσης, αναφορές για συνομιλίες για αγορά ομολόγων δεν θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη συνάντηση σύμφωνα με πηγές.

Λέγεται ότι ο στρατός της Κίνας πραγματοποιεί ασκήσεις επίθεσης στην παραλία για να προειδοποιήσει τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν.

Ανυπομονούμε για το υπόλοιπο της συνόδου, που πρόκειται να ακούσουμε από τον Haskel της BoE και την υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Yellen.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →