Ο χρυσός και το ασήμι κινήθηκαν χαμηλότερα προς το ευρωπαϊκό άνοιγμα

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι κινήθηκαν χαμηλότερα προς το ευρωπαϊκό άνοιγμα μετρητών. Το κίτρινο μέταλλο διαπραγματεύεται -0,38% χαμηλότερα ενώ το ασήμι υποχωρεί -0,43%. Στα υπόλοιπα συγκροτήματα εμπορευμάτων, ο χαλκός είναι ακριβώς πάνω από το επίπεδο ενώ ο δείκτης WTI σημείωσε -0,37%.

Το συναίσθημα κινδύνου κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν ελαφρώς ανάμεικτο. Οι ASX (0,33%) και Shanghai Composite (0,60%) διαπραγματεύτηκαν καλά, αλλά ο Nikkei 226 διαπραγματεύτηκε λίγο κάτω από τη σταθερή τιμή. 

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου είναι υψηλότερος κατά 0,13% και ο μεγαλύτερος κινητής είναι το AUD/USD που έπεσε κατά 0,20%. Το BTC/USD εξακολουθεί να φλερτάρει με την περιοχή των 50.000 δολαρίων.

Κοιτάζοντας μερικές από τις ειδήσεις μέσα στη νύχτα, ο Nakamura του BOJ είπε ότι η αύξηση των λοιμώξεων από τον COVID-19 ξεπέρασε αυτό που περιμέναμε τον Ιούλιο.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Χάρις δήλωσε, "πρέπει να αυξήσουμε την πίεση στο Πεκίνο" και να αμφισβητήσουμε τον εκφοβισμό από το έθνος.

Αυστραλία Κατασκευαστικές εργασίες για Q2 +0,8%q/q (έναντι αναμενόμενου 2,5%, πριν 2,4%).

Η Citi εξετάζει το ενδεχόμενο προσφοράς συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin σε ορισμένους θεσμικούς πελάτες.

Το λιμάνι Ningbo της Κίνας άνοιξε ξανά μετά από 2 ημέρες μετά το ξέσπασμα του COVID-19.

Εμπορικό ισοζύγιο της Νέας Ζηλανδίας για τον Ιούλιο -402 εκατ. NZD (έναντι προηγούμενου 261 εκατ. NZD).

Η Βουλή των ΗΠΑ ψήφισε την έγκριση ενός σχεδίου για τα σχέδια υποδομής αξίας περίπου 3,5trl (220 έναντι 212).

Όσον αφορά το υπόλοιπο της συνόδου, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τη γερμανική IFO, τα δεδομένα για τα αμερικανικά προϊόντα αντοχής, τα εβδομαδιαία DoE's και τα σχόλια από τον De Guindos της ΕΚΤ.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →