Ο χρυσός και το ασήμι κατευθύνονται οριακά υψηλότερα σήμερα το πρωί.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι κατευθύνονται οριακά υψηλότερα σήμερα το πρωί. Την Τρίτη, το κίτρινο μέταλλο υπέστη μεγάλη ζημιά και έπεσε κάτω από τα 1800 $/ουγκιά, ενώ το ασήμι έπεσε επίσης κατά 1,50%. Κοιτάζοντας το υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός είναι 0,21% υψηλότερα και το WTI διαπραγματεύεται 0,70% ανοδικά.

Το συναίσθημα κινδύνου τη νύχτα ήταν πολύ ανάμεικτο, το Nikkei 225 έκλεισε 0,91% υψηλότερα, αλλά το ASX (-0,36%) και το Shanghai Composite (-0,01%) διαπραγματεύθηκαν φτωχά. 

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου είναι υψηλότερος κατά 0,10% με βάση τα χθεσινά κέρδη και το GBP/USD ήταν ο μεγαλύτερος κινητήρας με πτώση 0,15%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, υπήρξε μια αρκετά μεγάλη εκποίηση που οδήγησε το BTC/USD κάτω από τα 50.000 $ για να διαπραγματευτεί στα 46.232 $.

Κοιτάζοντας τις κύριες ιστορίες από τη μια μέρα στην άλλη, ο Bullard της Fed κοιτάζει πέρα ​​από το κακό νούμερο των NFP και επιβεβαιώνει το κωνικό κλήμα. Είπε ότι «αναζητά κέρδη στο τομέα εργασίας με μέσο όρο περίπου 500 χιλιάδες το μήνα φέτος».

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase λέει ότι οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές θα συνεχίσουν νομικές ενέργειες εναντίον του.

Ο υποψήφιος του κυβερνών κόμματος της Ιαπωνίας Kisida σχεδιάζει μια μεγάλη αλλαγή νομισματικής πολιτικής.

Σεισμός μεγέθους 7,4 Ρίχτερ στο νότιο Μεξικό, ενώ το NHC αναφέρει ότι υπάρχει 50% πιθανότητα τυφώνα στο Μεξικό μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Kaplan της Fed ήταν αγοραστής και πωλητής μετοχών το 2020. Σύμφωνα με οικονομική αποκάλυψη, πραγματοποίησε πολλαπλές συναλλαγές αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων η καθεμία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Δημοκρατικός Μάντσιν δήλωσε ότι θα υποστηρίξει μόνο περίπου 1 τρις ​​δολάρια από τα σχέδια δαπανών του Τζο Μπάιντεν.

Αναμένοντας τις υπόλοιπες στιγμές της συνεδρίασης περιλαμβάνονται η ενεργειακή έκθεση ΕΙΑ και η απόφαση επιτοκίου της DoE. Θα μπορούσαμε επίσης να ακούσουμε από τους Ramsden, Broadbent, Tenreyro της ΒΟΕ και τους Williams και Kaplan της Fed.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →