Ο χρυσός και το ασήμι είχαν μια βαριά συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της νύχτας

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι είχαν μια βαριά συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της νύχτας με την διαπραγμάτευση του κίτρινου μετάλλου -0,61% χαμηλότερα ενώ το ασήμι μειώθηκε -1,34%. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, το WTI σημείωσε πτώση -0,61% και ο χαλκός δυσκολεύτηκε επίσης, χάνοντας -0,69% της αξίας του.

Μετά από μια κακή απόδοση στη Wall Street, το Nikkei 225 (-1,10%), το ASX (-0,50%) και το Shanghai Composite (-0,52%) ήταν όλα χαμηλότερα.

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου κινήθηκε υψηλότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας κατά 0,31%. Ο μεγαλύτερος ηττημένος ήταν το AUD/USD (-0,71%), αλλά το νόμισμα απέδωσε καλά έναντι όλων των άλλων μεγάλων. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το BTC/USD είναι οριακά χαμηλότερο με 44,428 $.

Όσον αφορά τις ειδήσεις, τα πρακτικά της FOMC σημείωσαν ότι "ουσιαστική περαιτέρω πρόοδος" δεν έχει επιτευχθεί ακόμη στις ΗΠΑ, αλλά τα περισσότερα μέλη δήλωσαν ότι θα μπορούσε να είναι καιρός να μειωθούν έως το τέλος αυτού του έτους. Το συναίσθημα κινδύνου άλλαξε μετά τα λεπτά της FOMC.

Αυστραλία Ιούλιος απασχόληση +2,2K έναντι -46,2K αναμενόταν.

Ιαπωνία August Reuters Tankan κατασκευή +33 έναντι +25 προηγουμένων.

Η βαθμολογία του προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν έπεσε κάτω από το 50% για πρώτη φορά στην εξουσία.

Ο Bullard της Fed είπε ότι η λανθασμένη εκτίμηση του πληθωρισμού μπορεί να οδηγήσει σε πολύ διαταρακτικές αυξήσεις.

Τα έσοδα της Antofagasta H1 έφτασαν τα 3,59 δισεκατομμύρια δολάρια και το EBITDA έφτασε τα 2,36 δισεκατομμύρια δολάρια (εκτιμάται στα 2,42 δισεκατομμύρια δολάρια).

Όσον αφορά το υπόλοιπο της συνόδου, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τις αρχικές αξιώσεις ανέργων στις ΗΠΑ, τα στοιχεία παραγωγής της Philly Fed και τα δεδομένα απασχόλησης του καναδικού ADP.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →