Μετά από λίγο ασταθή χθεσινή συνεδρίαση, ο χρυσός διαπραγματεύεται 0,16% υψηλότερα την Τετάρτη.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

ετά από λίγο ασταθή χθεσινή συνεδρίαση, ο χρυσός διαπραγματεύεται 0,16% υψηλότερα την Τετάρτη. Το ασήμι κινήθηκε επίσης ανοδικα κατά 0,40% και διαπραγματεύεται  στα 23,73 $/ουγκιά. Όσον αφορά το υπόλοιπο συγκρότημα βασικών προϊόντων, ο χαλκός (0,13%) και το WTI (0,42%) διαπραγματεύονται επίσης υψηλότερα.

Όσον αφορά το συναίσθημα κινδύνου, τα Nikkei 225 (0,59%) και Shanghai Composite (0,76%) είχαν μια πολύ αναγκαία ανάκαμψη, αλλά το ASX εξακολουθούσε να υποχωρεί γύρω στο -0,12%. 

Στις αγορές συναλλάγματος, ήταν μια αρκετά αόριστη συνεδρίαση, αλλά ο δείκτης του δολαρίου υποχώρησε κατά 0,07% μετά από κάποια πρόσφατη ενίσχυση και ο μεγαλύτερος κινητής ήταν το AUD/USD που αυξήθηκε 0,14%. Το BTC/USD αυξήθηκε κατά 1,58% τη νύχτα και διαπραγματεύτηκε στα 45,339 δολάρια.

Βλέποντας μερικές από τις ειδήσεις από τη μια μέρα στην άλλη, η RBNZ διατήρησε το επίσημο επιτόκιο μετρητών της στο 0,25% έναντι των προσδοκιών της αγοράς για μια κίνηση στο 0,50%.
staikos nikolaos
CPI Ιουλίου Ιουλίου +2,0% έναντι +2,2% ετησίως.

Αυστραλία Δείκτης τιμών μισθού Q2 +0,4% q/q έναντι +0,6% αναμενόμενο.

Η Κίνα αναφέρει 6 νέα κρούσματα τοπικού κορωνοϊού έναντι 17 μια ημέρα νωρίτερα.

Ο Kashkari της Fed είπε, "Πιστεύω ότι  θα υπάρξουν βραχυχρόνιες μετρήσεις υψηλού πληθωρισμού". Πρόσθεσε επίσης ότι πιστεύει ότι το τέλος του τρέχοντος έτους ή αρχές του επόμενου έτους είναι λογικά χρονοδιαγράμματα για το κωνικό.

Η BHP πρόκειται να αποχωρήσει από τον δείκτη FTSE 100 μετά την αποκάλυψη των σχεδίων για την κατάργηση της διπλής εισαγωγής των μετοχών της στο Λονδίνο και το Σίδνεϊ.

Στα υπόλοιπα σημεία της συνεδρίας περιλαμβάνονται τα EZ & Canadian CPI, οι οικοδομικές άδειες στις ΗΠΑ, τα εβδομαδιαία πρακτικά συνεδριάσεων DoE's και FOMC.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →