Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται υψηλότερα στο ευρωπαϊκό άνοιγμα.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται υψηλότερα στο ευρωπαϊκό άνοιγμα. Το κίτρινο μέταλλο έχει μετακινηθεί ξανά πάνω από τα 1900 $ / ουγκιά και διαπραγματεύεται 0,13% ανοδικά ενώ το ασήμι έχει μετακινηθεί 0,73% υψηλότερα στα 28,18 $ / oz. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, τόσο ο χαλκός (0,76%) όσο και το WTI (0,13%) διαπραγματεύονται υψηλότερα.

Τα χρηματιστήρια στην περιοχή της Ασίας διαπραγματεύθηκαν ανάμεικτα. Το Nikkei 225 (-0,03%) και το Shanghai Composite (-0,46%) έκλεισαν χαμηλότερα, ενώ το ASX κατάφερε να κερδίσει 0,13%.


Οι αγορές συναλλάγματος εξακολουθούν να φαίνονται πολύ σφιχτές αυτή τη στιγμή. Η μεγαλύτερη κίνηση τη νύχτα ήταν του EUR / USD, η οποία κινήθηκε μόνο 0,10%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, η μεταβλητότητα ήταν επίσης χαμηλή καθώς το BTC / USD κινήθηκε μόλις 0,25% υψηλότερα.

Κοιτάζοντας μερικά από τα πρωτοσέλιδα από τη νύχτα, η βρετανική εφημερίδα The Times λέει ότι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τζόνσον σκέφτεται καθυστέρηση 4 εβδομάδων για να ανοίξει ξανά πλήρως την οικονομία.

Πηγές της ΕΚΤ ανέφεραν ότι ορισμένα μέλη της ΕΚΤ ήθελαν να μειώσουν τις αγορές PEPP και κάποια άλλα διέφεραν στις ανάγκες αγοράς ομολόγων σε μικρές θερινές αγορές.

Μια διμερής ομάδα γερουσιαστών των ΗΠΑ αναφέρει ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τις υποδομές.

Γερμανία Μάιος δείκτης τιμών χονδρικής + 1,7% έναντι + 1,1% m / m προηγούμενο


Μηνιαίο ΑΕΠ Απριλίου Ηνωμένου Βασιλείου + 2,3% έναντι + 2,4% m / m αναμενόταν.

Ο Lee της Τράπεζας της Κορέας είπε ότι η κεντρική τράπεζα θα ομαλοποιήσει την πολιτική της ανάκαμψης και είναι βέβαιος οτί αυτό θα γίνει πιο σαφές στο Η2.

Κοιτάζοντας μπροστά για το υπόλοιπο της συνεδρίας, περιλαμβάνονται τα στοιχεία κατασκευής του Ηνωμένου Βασιλείου, η απόφαση της Ρωσίας για τα ποσοστά επιτοκίων, τα δεδομένα του Μίτσιγκαν, ο αριθμός Baker Hughes Rig, σχόλια από τον Bailey της BoE και σχόλια από τη συνάντηση της G7.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →