Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται χαμηλότερα σήμερα το πρωί.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται χαμηλότερα σήμερα το πρωί. Ο χρυσός -0,26% κυμαίνεται στα 1833,81 $ / oz ενώ το ασήμι διαπραγματεύεται -1,05% χαμηλότερα στα 27,33 $ / oz. Στις υπόλοιπες αγορές εμπορευμάτων, ο χαλκός διαπραγματεύεται 0,20% υψηλότερα ενώ το WTI διαπραγματεύεται λίγο χαμηλότερα.

Ήταν μια άλλη βαριά συνεδρία για τους Nikkei 225 (-1,61%) και ASX (-0,73%), αλλά το Shanghai Composite (0,56%) κατάφερε να κάνει μια καλή συνεδρία.

Στις αγορές συναλλάγματος, τα νομισματα-αντιπόδες ήταν οι μεγαλύτεροι χαμένοι, χθες τη νύχτα. Το AUD / USD υποχώρησε -0,52% ενώ το NZD / USD έχασε -0,58% ελαφρώς χειρότερα. Ο δείκτης δολαρίου κατάφερε να κερδίσει 0,17%.

Κοιτάζοντας τα νέα, υπήρξε κλιμάκωση της σύγκρουσης Ισραήλ / Γάζας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ροή σε περιουσιακά στοιχεία ασφαλούς καταφυγίου.

Η CBA αναφέρει ότι η Αυστραλία είναι πιθανότερο να χάσει την βαθμολογία της AAA.

Σήμερα το πρωί το ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου εκτυπώθηκε στο -1,5% q / q (έναντι αναμενόμενου -1,6%, πριν + 1,3%). Παραγωγική παραγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο (MoM) (Μαρ) 2,1% έναντι αναμενόμενου 1,0%.

Η US SEC λέει ότι το Bitcoin είναι μια εξαιρετικά κερδοσκοπική επένδυση, προτρέπει την προσοχή και προειδοποίησε για τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου που διαπραγματεύονται μελλοντικά BTC.

Ο ΟΠΕΚ αναφέρει ότι εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι για τη ζήτηση πετρελαίου παρά τις σοβαρές «προκλήσεις» της Ινδίας.

Ο Knot της ECB δήλωσε ότι η ανάκαμψη της Ευρωζώνης γίνεται όλο και πιο ισχυρή και ότι τα δεδομένα υψηλής συχνότητας δείχνουν ότι ο τομέας των υπηρεσιών ανεβαίνει.

Η Brainard της Fed δήλωσε ότι οι προοπτικές για την Fed είναι φωτεινές, αλλά απέχει πολύ από την επίτευξη των στόχων της και ο πληθωρισμός είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Είναι δύσκολο να πούμε αν είναι παροδικό φαινόμενο ή όχι.

Ο Harker της Fed δήλωσε ότι οι προβλέψεις ανάπτυξης των ΗΠΑ έχουν αναβαθμιστεί σε 7% πριν μειωθούν σε 3% για τον επόμενο χρόνο.

Για το υπόλοιπο της συνεδρίας, τα κύρια σημεία περιλαμβάνουν τη βιομηχανική παραγωγή της ΕΕ, τον CPI των ΗΠΑ, τα εβδομαδιαία DoE και τα σχόλια των Harker και Bostic της Fed και τον Bailey της BoΕ.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →