Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά σήμερα το πρωί στο ευρωπαϊκό άνοιγμα

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά σήμερα το πρωί στο ευρωπαϊκό άνοιγμα. Ο χρυσός εξακολουθεί να παραμένει στο επίπεδο των 1800 $ / ουγκιών, ενώ το ασήμι είναι ακριβώς κάτω από τα 25 $ / ουγκιά. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός έχει μειωθεί 0,69%, ενώ το WTI (0,72%) συνεχίζει να σταθεροποιείται μετά τη μεγάλη πτώση της Δευτέρας.

Οι δείκτες στις ΗΠΑ ανέκαμψαν κάπως κατά τη χθεσινή περίοδο μετά από μια σκληρή αρχή της εβδομάδας. Ο S&P 500 έκλεισε 1,52% υψηλότερα μετά την πτώση -1,59% τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή της Ασίας, οι βασικοί δείκτες ακολούθησαν το προβάδισμα, καθώς το Nikkei 225 (0,46%), το ASX (0,86%) και το Shanghai Composite (0,73%) ανέκαμψαν υψηλότερα.

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου συνέχισε να αυξάνεται υψηλότερα, αλλά αυτή τη φορά ήταν το AUD / USD που ήταν το ζεύγος με τη μεγαλύτερη κίνηση που έπεσε -0,46%. Στον χώρο της κρυπτογράφησης, το bitcoin πέρασε πάνω από τα 30.000 $ και διαπραγματεύεται σχεδόν 3% υψηλότερα.

Κοιτάζοντας τις κύριες ειδήσεις από τη νύχτα, η Goldman Sachs είπε ότι αναζητά μια τιμή στα 2.000 $ / ουγκιά για το χρυσό. Η επενδυτική τράπεζα έχει τώρα μια αισιόδοξη προοπτική για τα εμπορεύματα.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι αναλυτές αναμένουν ότι το PBOC ενδέχεται να μειώσει περαιτέρω το κόστος χρηματοδότησης το H2 2021.

Η κινεζική NRDC πρότεινε να εντείνει το παιχνίδι της σχετικά με την παρακολούθηση των τιμών των εμπορευμάτων για να εξασφαλίσει ότι θα επιτευχθούν οι συνολικοί στόχοι τιμών για φέτος.

Μια μελέτη έχει δείξει ότι το εμβόλιο JNJ coronavirus είναι αναποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής Δέλτα και τα άτομα που το έκαναν, θα χρειαστούν νέα λήψη.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναφέρει ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με Κινέζους αξιωματούχους.

Η Γερουσία των ΗΠΑ πρόκειται να ψηφίσει την πρόταση υποδομής την Τετάρτη (μετά τις 2.30 μ.μ. ώρα Ουάσιγκτον).

Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών των ΗΠΑ Μάντσεν είπε ότι οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ στις διαπραγματεύσεις για την υποδομή.

Λιανικές πωλήσεις Αυστραλίας (M / M) -1,8% έναντι αναμενόμενης -0,5% προηγούμενη 0,4%.

Κοιτάζοντας τις υπόλοιπες στιγμές της μέρας περιλαμβάνονται ο νέος δείκτης τιμής στέγασης του Καναδά, τα εβδομαδιαία DoE και περισσότερα κέρδη απο τη Wall street.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →