Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά σήμερα

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά σήμερα. Το κίτρινο μέταλλο κυμαίνεται περίπου στα 1890 $ / oz ενώ το ασήμι έχει μετακινηθεί 0,07% υψηλότερα στα 27,67 $ / oz. Ο χαλκός είχε και πάλι μια σκληρή περίοδο πτώσης -0,62%, ενώ το WTI διαπραγματεύεται 0,43% ανοδικά πάνω από τα 70 $/ bbl.

Οι δείκτες αναμίχθηκαν όλη τη νύχτα καθώς το Shanghai Composite διαπραγματεύθηκε 0,16% υψηλότερα και τα Nikkei 225 (-0,35%) και ASX (-0,31%) και τα δύο έπεσαν.

Ο δείκτης δολαρίου διαπραγματεύεται οριακά χαμηλότερα, αλλά όλα τα κύρια ζεύγη συναλλάγματος διαπραγματεύονται εντός των ορίων τους. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το BTC / USD ανέκαμψε από τα χαμηλά του και διαπραγματεύτηκε στα 33.800 $.

Κοιτάζοντας μερικές από τις ειδήσεις, αναφέρθηκε ότι η Κίνα εξετάζει τον έλεγχο των τιμών στις τιμές του άνθρακα.

Κινέζικα CPI Μαίου 1,3% ετησίως (έναντι έκθεσης 1,6%). Ο PPI σημείωσε τον υψηλότερο ρυθμό στις τιμές των εργοστασιακών θυρών από το 2008 και σημείωσε άνοδο στο 9,0% έναντι 8,5% έναντι 6,8%

Το εμπορικό ισοζύγιο της Γερμανίας τον Απρίλιο εκτυπώθηκε σε 15,5 δισεκατομμύρια ευρώ έναντι 16,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Λέγεται επίσης ότι οι γερουσιαστές των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ δήλωσαν ότι σημείωσαν «μεγάλη πρόοδο» στις συνομιλίες για τις υποδομές.

Μένοντας στην αμερικανική κυβέρνηση, τα μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ ψηφίζουν για να εγκρίνουν ένα νομοσχέδιο για να βοηθήσουν τις ΗΠΑ να ανταγωνιστούν με την Κίνα.

Επιχειρηματική έρευνα NZ (προκαταρκτική, Ιούνιος): Εμπιστοσύνη -0,4% (προηγούμενη + 1,8%) & Προοπτικές δραστηριότητας + 29,1% (προηγούμενη + 27,1%).

Ο Kent της RBA είπε ότι οι προσδοκίες δεν δείχνουν ότι ο πληθωρισμός αυξάνεται πάνω από τους στόχους με βιώσιμο τρόπο.

Κοιτάζοντας μπροστά στο υπόλοιπο της συνεδρίας, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν την απόφαση για τα ποσοστά BoC και τα εβδομαδιαία DoE's


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →