Ο χρυσός (-0,05%) και το ασήμι (+0,53%) κινούνται αντίθετα κατά τη διάρκεια της σημερινής περιόδου.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός (-0,05%) και το ασήμι (+0,53%) κινούνται αντίθετα κατά τη διάρκεια της σημερινής περιόδου. Το κίτρινο μέταλλο διαπραγματεύεται τώρα στα 1879,70 $ / oz ενώ το ασήμι στα 27,74 $ / oz. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός έχει μειωθεί -0,86% και το WTI σημειώνει άνοδο 0,29%.

Τα συναισθήματα κινδύνου ήταν θετικά τη νύχτα, καθώς τα Nikkei 225 (0,17%), ASX (0,22%) και Shanghai Composite (0,27%) έκλεισαν όλα υψηλότερα.


Στις αγορές συναλλάγματος, το USD / JPY ήταν η μεγαλύτερη κίνηση καθώς το ζεύγος υποχώρησε 0,17%. Ο δείκτης δολαρίου είναι 0,08% χαμηλότερος και τα υπόλοιπα μεγάλα νομίσματα διαπραγματεύονται εντός στενών ορίων.

Κοιτάζοντας τις ειδήσεις, στην Ιαπωνία, τα νοσοκομεία στην Οζάκα εξαντλούνται, οι γιατροί προειδοποιούν για «κατάρρευση του συστήματος».

Η Κίνα επανέλαβε ότι δεν θα ανεχθεί τις παραβιάσεις των τιμών των βασικών προϊόντων. Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (NDRC) δήλωσε ότι συναντήθηκαν με βασικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες σιδηρομεταλλεύματος, χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου.

Το Κρατικό Συμβούλιο της Κίνας ανανέωσε την καταστολή της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και των συναλλαγών.

Ένας Ιρανός αξιωματούχος σημειώνει ότι είναι δυνατή η παράταση της συμφωνίας πυρηνικής παρακολούθησης. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken είπε ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι από το ότι το Ιράν ήταν πρόθυμο να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ελβετικής Εθνικής Τράπεζας, Jordan λέει ότι το ελβετικό φράγκο παραμένει πολύτιμο.

Σήμερα είναι η εικονική συγκέντρωση του Consensus by CoinDesk, με ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων των Ray Dalio και Cathie Wood. Ίσως θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα σχόλια για την πρόσφατη πτώση στο BTC / USD.

Το ημερολόγιο είναι πολύ ελαφρύ στα δεδομένα σήμερα, αλλά θα μπορούσαμε να ακούσουμε από τους Baliey, Cunliffe, Saunders, McCaul της ΕΚΤ, Kuroda της BoJ, Brainard, Mester, Bostic και George της Fed.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →