Μετά το κλείσιμο υψηλότερα της συνεδρίασης της Τρίτης, ο χρυσός είχε μια άλλη θετική ασιατική συνεδρία

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Μετά το κλείσιμο υψηλότερα της συνεδρίασης της Τρίτης, ο χρυσός είχε μια άλλη θετική ασιατική συνεδρία και διαπραγματεύεται 0,36% υψηλότερα οδηγώντας στο ευρωπαϊκό άνοιγμα. Το ασήμι είναι επίσης θετικό και διαπραγματεύεται πάνω από $ 26 / oz κινούμενο 0,56% στο μαύρο. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός έχει ωθήσει 0,25% υψηλότερα και το WTI είναι επίπεδο.

Στο μέτωπο των ασιατικών χρηματιστηρίων, μετά το αρνητικό κλείσιμο στις αγορές της Wall St. η Ασία ήταν υποτονική. Οι Nikkei 225 (-0,38%) και Shanghai Composite (-0,93%) αμφότεροι αγωνίστηκαν ενώ το ASX αυξήθηκε 0,31%. 

Μετά την καλή απόδοση μετά τον ΔΤΚ ΗΠΑ, ο δείκτης δολαρίου έχει απωλέσει ξανά ορισμένα από τα κέρδη του. Το DXY διαπραγματεύεται -0,16% χαμηλότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πιο ευμετάβλητο ζεύγος νομισμάτων ήταν το NZD / USD που σημείωσε άνοδο 1,16%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το bitcoin φαίνεται ευάλωτο για πτώση καθώς διαπραγματεύεται 2,6% χαμηλότερα στα 31.888 $.

Κοιτάζοντας τα νέα από τη νύχτα, η RBNZ ανακοινώνει μείωση των μέτρων τόνωσης. Η κεντρική τράπεζα θα σταματήσει τώρα τις πρόσθετες αγορές LSAP έως τις 23 Ιουλίου 2021. Ορισμένοι αναλυτές προβάλλουν τώρα αύξηση από το RBNZ τον Αύγουστο. Το OCR παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,25%.

Αναμενόμενος Δείκτης CPI Ηνωμένου Βασιλείου + 2,5% έναντι + 2,2% ετησίως.

Ιαπωνική τελική βιομηχανική παραγωγή Μαΐου -6,5% έναντι -5,9% m / m

Ο ηγέτης της Δημοκρατικής Γερουσίας των ΗΠΑ, Schumer, είπε ότι η συμφωνία 3,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που επιτεύχθηκε από τη Δημοκρατική Επιτροπή Προϋπολογισμού της Γερουσίας για κομματικό λογαριασμό υποδομής. Η συμφωνία περιλαμβάνει προφανώς μια επέκταση του φαρμάκου. Λέγεται ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να προχωρήσουμε πριν εφαρμοστεί οτιδήποτε.

Η βρετανική αστυνομία κατέσχεσε 400 εκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφησης σε μια καταπολέμηση του ξεπλύματος χρημάτων.

Ο Bullard της Fed πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουμε στο ερέθισμα.

Κοιτάζοντας μπροστά στο υπόλοιπο της συνόδου, περιλαμβάνονται η βιομηχανική παραγωγή της ΕΕ, η απόφαση του τουρκικού επιτοκίου, ο δείκτης PPI των ΗΠΑ, η απόφαση για το επιτόκιο του BoC, τα εβδομαδιαία DoE και τα σχόλια από την Fed's Powell, Kashkari, Schnabel της ΕΚΤ και Ramsden της BoE. Η Γαλλία είναι σήμερα σε αργία.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →