Μετά την πτώση 0,12% τη Δευτέρα, ο χρυσός ξεκινά τη συνεδρία της Τρίτης θετικά

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Μετά την πτώση 0,12% τη Δευτέρα, ο χρυσός ξεκινά τη συνεδρία της Τρίτης θετικά και έχει μετακινηθεί πάνω από τα 1800 $ / ουγκιά για να διαπραγματευτεί 0,30% υψηλότερα. Το ασήμι (0,31%) φαίνεται επίσης πιο σφριγηλό και έχει επίσης πάρει πίσω όλη την κίνηση χαμηλότερα από την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης της εβδομάδας. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός διαπραγματεύεται σταθερά στα 4,32 $ / λίβρα και το WTI είναι 0,32% υψηλότερα.

Τα χρηματιστήρια στην περιοχή της Ασίας ήταν αρκετά καλά τη νύχτα καθώς τα Nikkei 225 (0,52%) και Shanghai Composite (0,39%) και τα δύο κινήθηκαν υψηλότερα, αλλά το ASX έχασε την τάση και έπεσε (-0,02%). Τ


Στις αγορές συναλλάγματος, όλες οι μεγάλες ισοτιμίες διαπραγματεύθηκαν εντός των ορίων τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μεγαλύτερη κίνηση ήταν του AUD / USD, η οποία σημείωσε άνοδο 0,09%. Στον χώρο της κρυπτογράφησης, το bitcoin φαίνεται λίγο μαλακό και διαπραγματεύεται στα 33.024 $.

Κοιτάζοντας τις σημαντικές ειδήσεις από μια μέρα στην άλλη, η αυστραλιανή πολιτεία και πρωτεύουσα Σίδνεϊ αναφέρει 89 νέες περιπτώσεις covid-19. Το Σίδνεϊ είναι πλέον έτοιμο να κλείσει για ακόμα 4-6 εβδομάδες.

Ο Γάλλος πρόεδρος Macron λέει ότι το έθνος αντιμετωπίζει μια έντονη αναζωπύρωση της πανδημίας.

Στις ΗΠΑ, 100 από τα 12 εκατομμύρια άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν πλέον προσβληθεί από μια σπάνια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζεται σύνδρομο Guillain-Barré.

Εξαγωγές Κίνας (YoY) (Ιούνιος) 32,2% έναντι αναμεν. 23,1%, Εισαγωγές (YoY) (Ιουν) 36,7% έναντι 30,0%

Γερμανικός τελικό CPI + 2,3% έναντι + 2,3% ετησίως

Η επιχειρηματική έρευνα της Αυστραλιανής NAB (Ιούνιος) έδειξε συνθήκες στις 24 (προηγούμενη 37) και εμπιστοσύνη στις 11 (προηγούμενη 20).

Πωλήσεις BRC UK-like για τον Ιούνιο + 6,7% ετησίως (αναμένεται + 24,0%, πριν + 18,5%).

Τιμή τροφίμων στη Νέα Ζηλανδία (πληθωρισμός) για τον Ιούνιο + 1,4% m / m (έναντι αναμενόμενου + 0,1%, πριν + 0,4%).

Κοιτάζοντας μπροστά στο υπόλοιπο της περιόδου λειτουργίας, περιλαμβάνονται το CPI των ΗΠΑ, τα πρακτικά προεξοφλητικού επιτοκίου της Fed και τα σχόλια από τους Bostic και Rosengren της Fed.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →