Γιατί πρέπει ΤΩΡΑ να επενδύσετε στα πολύτιμα μέταλλα σε φυσική μορφή (bullion);

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

                                                  

 

Τα πολύτιμα μέταλλα όπως υποδηλώνει και η διάσημη πυραμίδα του Exter, θεωρούνται από τους επενδυτές ως μια επένδυση «ασφαλούς καταφυγίου».Ο χρυσός και το ασήμι είναι πολυπόθητα σχεδόν από τη δημιουργία του ανθρώπινου είδους. Ακόμα και σήμερα, τα πολύτιμα μέταλλα έχουν τη θέση τους στο χαρτοφυλάκιο ενός έξυπνου και έμπειρου επενδυτή, με τους "γκούρου" όλων των αγορών και τους διαχειριστές κεφαλαίων των "πολύ πλουσίων" να προτείνουν τουλάχιστον το 10% όλων των κεφαλαίων να είναι επενδεδυμένα σε πολύτιμα μεταλλα σε φυσική μορφή. Γιατί σε φυσική μορφή; Γιατί απλά όπως και το διάσημο ρητό μεταξύ των επενδυτών πολύτιμων μετάλλων λέει: You don’t catch it? You don’t own it.

Συμπεριλαμβάνοντας πολύτιμα μέταλλα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο, αυξάνετε τη διαφοροποίηση. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη μείωση των ζημιών όταν άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως οι μετοχές, τα ακίνητα και οι fiat currencies, πέφτουν σε αξία. Από την άποψη της επενδυτικής θεωρίας, τα πολύτιμα μέταλλα παρέχουν χαμηλή ή αρνητική συσχέτιση με αυτές τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα μικρό ποσοστό πολύτιμων μετάλλων σε ένα χαρτοφυλάκιο θα μειώσει τόσο την αστάθεια όσο και τον κίνδυνο. Προσφέρουν επίσης γνήσια «ασφάλιση αναταραχής» έναντι οικονομικών, πολιτικών ή στρατιωτικών αναταραχών.Για παράδειγμα, μεταξύ 9 Οκτωβρίου 2007 και 9 Μαρτίου 2009, ο S&P 500 μειώθηκε κατά 56,8%. Κατά την ίδια περίοδο, ο χρυσός αυξήθηκε κατά 25,5%.

Η κατοχή ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τη διατήρηση του πλούτου σας.Τα πολύτιμα μέταλλα προσφέρουν μοναδική πληθωριστική προστασία - έχουν εγγενή αξία, δεν φέρουν πιστωτικό κίνδυνο και δεν μπορούν να διογκωθούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτυπώσετε περισσότερα από αυτά.Λόγω της απειλής του πληθωρισμού, που συμβαδίζει με τα πλέον απρόσμενα μέτρα νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των υπόλοιπων Κεντρικών Τραπεζών, είναι σημαντικό για τους μικρούς επενδυτές να αγοράζουν φυσικά πολύτιμα μέταλλα με σκοπό τη διαφοροποίηση του κινδύνου των δικών τους επενδυτικών χαρτοφυλακίων.Τα τρισεκατομμύρια δολάρια, ευρώ, γεν, κ.λπ. που έχουν δημιουργηθεί ως απάντηση στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση (QE1, QE2, QE3, κ.λπ.) απλώς βοήθησαν στη στήριξη των λιγότερο ποιοτικών εταιρικών ισολογισμών, τα ομόλογα, τα ίδια κεφάλαια και τις αγορές ιδίων μετοχών και διάφορες αγορές ακινήτων.

                                    debt chart

Δεν χρειάζεται να είστε ο Bill Gates ή ο Bezos της Amazon για να σώσετε τα κεφάλαια σας, όσα και αν αυτά είναι. Προστατεύστε την περιουσία σας από την τρέλα της νομισματικής χαλάρωσης και των μηδενικών επιτοκίων και το χάος που προβλέπεται να έρθει απο τη συνέχεια αυτών των "τρελών" οικονομικών πολιτικών.

Το xrisos.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε, να πουλήσετε και να επενδύσετε σε πολύτιμα μέταλλα, σε διάφορες μορφές όπως χρυσά και ασημένια νομίσματα, αλλά και ράβδους από χρυσό, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο. Εύκολα, γρήγορα, με τεράστια ποικιλία και προπαντός οικονομικά σε σύγκριση με τις Ελληνικές Τράπεζες και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό εντός Ελλάδας. Μη διστάσετε να κάνετε την έρευνά σας, θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, καθώς δεν χρησιμοποιούμε μεσάζοντες. Ουσιαστικά,αγοράζουμε το απόθεμά μας απευθείας από τους παραγωγούς για να σας παρέχουμε την δυνατόν καλύτερη τιμή κτήσης για τις επενδύσεις σας. Τα premiums είναι από τα ανταγωνιστικότερα της αγοράς και σίγουρα πολύ χαμηλότερα από αυτά της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής για τις χρυσές λίρες Αγγλίας - Britannia Gold coin 0,25 oz που διαθέτουν.

Μαζί μας ο χρυσός και το ασήμι σας, θα έρθουν γρήγορα στη πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή, κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Bullion αγοράς, ειδικά στην χώρα μας. Αν δεν είστε πολύ έμπειρος στο χώρο, αγοράζοντας από bullion dealers του εξωτερικού προσπαθώντας να βρείτε ανταγωνιστικές τιμές, ενδέχεται να υποβληθείτε σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις όπως μια διεκπεραίωση νομικής διαμάχης στο εξωτερικό, απρόβλεπτα κόστη εκτελωνισμού, διπλή χρέωση φόρων, καθυστερήσεις μηνών για τη παραλαβή, δυσκολία στην επικοινωνία και πολύ-πολύ άγχος. Χρήζει λοιπόν ιδιαίτερης προσοχής η επιλογή τού προμηθευτή σας, και εμείς ως χρόνιοι επενδυτές πολύτιμων μετάλλων και οι ίδιοι, γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και πως να χτίσουμε μαζί σας μια μακροχρόνια επαγγελματική σχέση.


Το xrisos.gr σας κάνει και ένα δώρο γνωριμίας 10 x 1g CombiBar® Silver Valcambi πραγματοποιώντας την εγγραφή σας και ολοκληρώνοντας την πρώτη σας παραγγελία μαζί μας. Ελάχιστο ποσό παραγγελίας για την εξαργύρωση του δώρου είναι τα 500€ (πεντακόσια ευρώ), και το δικαίωμα εξαργύρωσης ισχύει ακόμα και σε τμηματικές αποστολές της παραπάνω συνολικής αξίας. Πατήστε εδώ και εξασφαλίστε το δώρο σας ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι να δώσετε τώρα την παραγγέλια σας.

Η ομάδα του xrisos.gr δίνει έμφαση στην προσωπική, γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα ερωτήματα απαντώνται γρήγορα και αξιόπιστα. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται εντός 3-5 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και πάντα κατόπιν συννενόησης. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος στις μεμονωμένες σελίδες προϊόντων ή ρωτήστε μας μέσω email στο info@xrisos.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2111-989717.
Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →