Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά την Παρασκευή.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι διαπραγματεύονται σταθερά την Παρασκευή. Το κίτρινο μέταλλο διαπραγματεύεται στα 1876 $ / zo ενώ το ασήμι στα 27,70 $ / oz. Αλλού στις αγορές εμπορευμάτων, ο χαλκός είναι -0,24% στο κόκκινο και το WTI σημείωνεε άνοδο 0,34%.

Το συναίσθημα κινδύνου εν μία νυκτί έχει αναμιχθεί καθώς τα Nikkei 225 (0,78%) και ASX (0,15%) κινήθηκαν υψηλότερα, αλλά το Shanghai Composite έπεσε -0,58%.

Στις αγορές συναλλάγματος, οι περισσότερες ισοτιμίες διαπραγματεύονται εντός των ορίων τους. Η μεγαλύτερη μετακίνηση ήταν στο AUD / USD που έπεσε 0,24%, αλλά ο δείκτης δολαρίου είναι σταθερός. Το BTC / USD έπεσε και πάλι ελαφρώς για να πέσει ξανά κάτω από τα 40K $.

Κοιτάζοντας μερικές από τις ειδήσεις, στην πρώτη από πολλές επιτυχίες του PMI της Αυστραλίας 59,9 έναντι της προηγούμενης ανάγνωσης του 59,7. Η ανάγνωση της Ιαπωνίας έπεσε κάτω από την προηγούμενη εκτύπωση στα 52,5 (προηγούμενη 53,6).

Ο υπουργός Οικονομικών της Νέας Ζηλανδίας είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει σε μια δημοσιονομικά βιώσιμη θέση.

Ένας αξιωματούχος της SEC για τις ΗΠΑ λέει ότι το κοινό θα επωφεληθεί από περισσότερη προστασία των επενδυτών στα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια

Οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν + 9,2% έναντι + 4,5% m / m αναμένονταν για τον Απρίλιο.

Το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν για κατάπαυση του πυρός στη λωρίδα της Γάζας που λέγεται ότι θα ξεκινήσει σήμερα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα μπορούσε να επιδιώξει να επιβάλει παγκόσμιο φόρο σε πολυεθνικές εταιρείες τουλάχιστον 15%.

Κοιτάζοντας μπροστά στα υπόλοιπα σημεία της συνεδρίας περιλαμβάνονται τα στοιχεία παραγωγής PMI από τα μεγαλύτερα έθνη, οι βασικές λιανικές πωλήσεις του Καναδά, οι υπάρχουσες πωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ΕΕ. Θα μπορούσαμε επίσης να ακούσουμε από τους Lagarde και de Guindos της ΕΚΤ, τους Bostic, Barkin και Daly της Fed.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →