Ο χρυσός και το ασήμι αναμιγνύονται την Τετάρτη.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός και το ασήμι αναμιγνύονται την Τετάρτη. Ο χρυσός διαπραγματεύεται σήμερα 0,26% υψηλότερα ενώ ο άργυρος χάνει -0,56% της αξίας του. Στα υπόλοιπα εμπορεύματα, ο χαλκός είναι -0,29% χαμηλότερα και το WTI σημείωνει πτώση -0,64%.

Τα χρηματιστήρια στην περιοχή της Ασίας διαπραγματεύτηκαν όλα σε αρνητικό έδαφος τη νύχτα. Τα Nikkei 225 (-2,17%), ASX (-1,08%) και Shanghai Composite (-1,58%) κινήθηκαν όλα στο κόκκινο. 

Υπήρξε πολύ μικρή κίνηση στις αγορές συναλλάγματος μέσα στη νύχτα. Η μεγαλύτερη κίνηση ήταν του AUD/USD που αυξήθηκε κατά 0,26%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το BTC/USD αυξήθηκε κατά 2,87%, καθώς φαίνεται ότι τα 40 χιλιάδες δολάρια είναι σκληρή αντίσταση στο ημερήσιο γράφημα.

Κοιτάζοντας τις σημαντικές ειδήσεις από τη μια μέρα στην άλλη, ο Φούμιο Κισίντα κερδίζει την επανάληψη της ηγεσίας του LDP για να γίνει ο επόμενος Ιάπωνας πρωθυπουργός.

Γερμανία Δείκτης τιμών εισαγωγής Αυγούστου +1,4% έναντι +1,2% m/m αναμένεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κίνα εξετάζει μια αύξηση του ποσοστού ισχύος για τους βιομηχανικούς χρήστες για να ανακουφίσουν την τρέχουσα κρίση.

Το τεράστιο κρατικό συνταξιοδοτικό ταμείο της Ιαπωνίας δεν θα επενδύσει σε κρατικά ομόλογα της Κίνας σε γιουάν.

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Άρντερν θα λάβει απόφαση για τους περιορισμούς του Όκλαντ τη Δευτέρα.

Ο Bullard της Fed προβλέπει αύξηση 5,8% του ΑΕΠ των ΗΠΑ φέτος. Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται κοντά σε στασιμότητα όμοια του 1970.

Αξιωματούχος της ΕΕ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ επικοινώνησαν με την Κίνα για τη μείωση των εισαγωγών ιρανικού πετρελαίου.

Βρετανικός δείκτης τιμών καταστημάτων BRC -0,5% ετησίως τον Αύγουστο (προηγούμενο -0,8%).

Στις ΗΠΑ, η GOP της Γερουσίας απέκλεισε την ομόφωνη προσπάθεια συναίνεσης του ηγέτη της πλειοψηφίας Schumer για αναστολή του ορίου χρέους.

Τα υπόλοιπα σημεία της συνόδου περιλαμβάνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ΕΕ, τον καναδικό δείκτη τιμών πρώτων υλών, τις εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ και σχόλια από τον Γερμανό Mauderer, τη Λαγκάρντ και τον de Guindos της ΕΚΤ, τους Bostic, Williams και Powell της Fed.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →