Ο χρυσός διαπραγματεύεται 0,29% υψηλότερα στο ευρωπαϊκό άνοιγμα.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Αφού βρήκε κάποια υποστήριξη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης, ο χρυσός διαπραγματεύεται 0,29% υψηλότερα στο ευρωπαϊκό άνοιγμα. Το ασήμι φαίνεται επίσης θετικό και διαπραγματεύεται 0,41% υψηλότερα στα 26,21 $ / oz. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός συνεχίζει να είναι ασταθής και πέφτει -0,78% ενώ το σημείο WTI έχει αυξηθεί 0,26%.

Οι δείκτες στην περιοχή της Asia Pac διαπραγματεύθηκαν ανάμεικτα. Οι Nikkei 225 (-0,11%) και ASX (-0,29%) έχασαν έδαφος ενώ η Shanghai Composite σημείωσε άνοδο 0,07%. Τα μελλοντικά συμβόλαια στην Ευρώπη δείχνουν ένα θετικό άνοιγμα.

Στις αγορές συναλλάγματος, επιτέλους υπήρξε κάποια κίνηση. Το AUD / USD σημείωσε πτώση -0,27% και δοκιμάζει το χαμηλότερο προηγούμενο κύμα στο ημερήσιο γράφημα. Ο δείκτης δολαρίου κινήθηκε 0,13% στα μαύρα. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το BTC / USD σημείωσε πτώση -2,29% τη νύχτα.

Κοιτάζοντας τις ειδήσεις που οδήγησαν στην ευρωπαϊκή συνεδρία, ο Κινέζος PMI κατασκευής Caixin για τον Ιούνιο έφτασε στο 51,3 έναντι της προσδοκίας των αναλυτών 51,8 (προηγούμενη 52,0).

Γερμανία Αναμένεται λιανικές πωλήσεις + 4,2% έναντι + 5,0% m / m. Αυστραλιανή PMI Manufacturing PMI για τον Ιούνιο που εκτυπώθηκε στις 63,2 (προηγούμενη 61,8). BOJ Tankan Q2 Large Manufacturers Index 14 (έναντι αναμενόμενου 15).

Αναμενόμενο CPI για τον Ιούνιο της Ελβετίας + 0,6% έναντι + 0,7% σε ετήσια βάση.

Ο επικεφαλής γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας λέγεται ότι σταθμίζει ένα πρόσθετο πακέτο τόνωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση σχεδιάζει ταξίδια χωρίς καραντίνα για τον διπλό εμβολιασμό έως τις 26 Ιουλίου.

Ο Kaplan της Fed λέει ότι βλέπει τον πληθωρισμό να φτάνει το 2,4% το επόμενο έτος και δεν αναμένει εκρηκτικούς τίτλους στην έκθεση για τις θέσεις εργασίας.

Ο εκπρόσωπος δημογραφικών εκπροσώπων των ΗΠΑ Waters λέει ότι η επιτροπή της έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση της αγοράς κρυπτογράφησης.

Κοιτάζοντας τα υπόλοιπα σημεία της συνεδρίας περιλαμβάνονται τα PMI παραγωγής από τα μεγαλύτερα έθνη, το ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ και οι αρχικές αξιώσεις ανεργίας στις ΗΠΑ. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρχουν σχόλια από τους BoE Bailey, Lagarde της ECB, Elderson και Enria.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →