Ο χρυσός -0,30% διαπραγματεύεται στα 1778 $ με το ασήμι να διαπραγματεύεται στα 25,88 $ / oz αφού βρήκε κάποια υποστήριξη στα 25,55 $ / oz

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός -0,30% διαπραγματεύεται στα 1778 $ με το ασήμι να διαπραγματεύεται στα 25,88 $ / oz αφού βρήκε κάποια υποστήριξη στα 25,55 $ / oz. Στο υπόλοιπο συγκρότημα εμπορευμάτων, ο χαλκός διαπραγματεύεται 0,23% υψηλότερα και το WTI διαπραγματεύεται 0,25% ανοδικά.

Όσον αφορά το συναίσθημα κινδύνου τη νύκτα, τα Nikkei 225 (+2,12%), ASX (+1,48%) και Shanghai Shanghai (+0,69%) πήραν το προβάδισμα από την Wall street στο υψηλότερο εμπόριο.

Στις αγορές συναλλάγματος, ο δείκτης δολαρίου κινήθηκε 0,18% υψηλότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας και η μεγαλύτερη μετακίνηση ήταν του AUD / USD που έπεσε 0,34%. Στον χώρο κρυπτογράφησης, το BTC / USD έχει μετακινηθεί 3,34% υψηλότερα και διατηρήθηκε ξανά πάνω από τις 30 χιλιάδες.

Όσον αφορά τις ειδήσεις από την ολονύκτια σύνοδο, η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας (Σίδνεϊ) έχει επεκτείνει την εντολή μάσκας της για να αντιμετωπίσει την αύξηση των περιπτώσεων κορωνοιών.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι ο Μπάιντεν συναντήθηκε με του Manchin και Sinema τη Δευτέρα για συνομιλίες για τη συμφωνία υποδομής. Ο Μπάιντεν λέγεται ότι ενθαρρύνεται από τη μορφή της συμφωνίας, αλλά οι ερωτήσεις παραμένουν.

Η τελική εργαλειομηχανή της Ιαπωνίας Μάιος 141,9% έναντι 140,7% ετησίως. Ιαπωνικός πυρήνας CPI, 0,0% ετησίως έναντι -0,1% πριν.

Ο Ουίλιαμς της NY Fed λέει ότι η Fed μιλάει για tapering.

Ο πρόεδρος της Fed Powell είπε ότι ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί αισθητά, τα κέρδη από την εργασία θα αυξηθούν τους επόμενους μήνες.

Κοιτάζοντας μπροστά στο υπόλοιπο της συνεδρίας, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τις βιομηχανικές τάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου CBI, τις υπάρχουσες πωλήσεις κατοικιών στις Η.Π.Α. Θα μπορούσαμε επίσης να λάβουμε σχόλια από τους Lane, Schnabel, Fed's Daly και Mester της ΕΚΤ.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →