Ο χρυσός(-0,19%) και το ασήμι (+0,41%) κινούνται αντίστροφα σήμερα το πρωί.

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Ο χρυσός(-0,19%) και το ασήμι (+0,41%) κινούνται αντίστροφα σήμερα το πρωί. Ο χρυσός βρήκε υποστήριξη την περασμένη εβδομάδα στα 1785 $ / ουγκιές και αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να προσέξετε για κάποια υποχώρηση αυτήν την εβδομάδα. Το ασημένιο διάγραμμα φαίνεται ελαφρώς πιο θετικό καθώς η τιμή παραμένει πάνω από το μέσο της τρέχουσας περιοχής ενοποίησης μεταξύ 21,65 $ - 30,09 $ ανά ουγγιά.

 

Το συναίσθημα κινδύνου στην περιοχή της Ασίας ήταν αρκετά θετικό εν μία νυκτί. Το Nikkei 225 ξεπέρασε το 2,12%, ενώ το ASX (0,59%) και το Shanghai Composite (1,03%) κινήθηκαν επίσης προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα μελλοντικά συμβόλαια στην ΕΕ δείχνουν θετικό άνοιγμα.

 

Στον FX, οι αγορές είναι επίπεδες. Μόνο το USD / CHF μετακινήθηκε σε διψήφια ποσοστά για συναλλαγές ποσοστιαίας μεταβολής υψηλότερο κατά 0,10%. Ο χαλκός διαπραγματεύεται λίγο κάτω μετά το κλείσιμο του, της Παρασκευής, οπότε το βασικό μέταλλο έκλεισε κατά 2,50% υψηλότερα.

 

Όσον αφορά τις ειδήσεις, η νέα υπουργός Οικονομικών Yellen είπε ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να φτάσουν σε πλήρη απασχόληση το επόμενο έτος με ένα πακέτο τόνωσης 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μιλώντας σε συνέντευξή της στο CNBC είπε: «Έχουμε ανθρώπους που υποφέρουν, ιδιαίτερα εργαζομένους και μειονότητες με χαμηλό μισθό και δεν έχουν απολύτως δικό τους λάθος. Πρέπει να τους φέρουμε στην άλλη πλευρά και να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα έχει μόνιμο αντίκτυπο στη ζωή τους ".

 

Λέγεται ότι υπάρχει μια μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα που επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο Oxford / AstraZeneca COVID-19 δεν είναι αποτελεσματικό έναντι της νότιας Αφρικής παραλλαγής του κοροναϊού.

 

Για το υπόλοιπο της συνεδρίας, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τη γερμανική βιομηχανική παραγωγή και σχόλια από τον Bailey της BoE's και την Lagarde της ECB.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →