ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ 12/01/21

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Η τιμή του χρυσού και του αργύρου απόκτησε ζήτηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς το κίτρινο μέταλλο διαπραγματεύθηκε 0,91% υψηλότερα ενώ το λεύκο μέταλλο κινήθηκε 2,42% θετικά αντίστοιχα. Το συναίσθημα κινδύνου ήταν ελαφρώς αναμεμιγμένο με το Nikkei 225 της Ιαπωνίας (0,09%) και το Shanghai Composite της Κίνας (2,18%) και το ASX της Αυστραλίας μειόν 0,27%.

Όσον αφορά τις ειδήσεις, δεν υπήρχαν πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς, αλλά αργά στη σύνοδο των ΗΠΑ, η αγορά άκουσε ορισμένα μέλη της Fed. Ο Μπάρκιν, πρώτα απ 'όλα, είπε ότι προβάλλει «κακό» για τις ΗΠΑ το Q1 και H1, αλλά το H2 θα είναι πιο δυνατό. Στη συνέχεια, ο Kaplan είπε ότι βλέπει μια συρρίκνωση της τάξης του 2,25 έως 2,5% για το ΑΕΠ των ΗΠΑ το 2020. Τέλος, ο Kaplan δήλωσε ότι ελπίζει ότι αργότερα φέτος θα δούμε «ουσιαστική προόδο» για τη αντίστοιχη μείωση του QE.

 

Στο Κάπιτολ Χιλ, ο αρχηγός της πλειοψηφίας του Σώματος Χόιερ είπε ότι ενδέχεται να υπάρξει ψηφοφορία κατηγορίας την Τετάρτη. Προς υποστήριξη του Trump, ο αρχηγός του House GOP, McCarthy, δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει αυτήν την αγωγή.

 

Το Bitcoin ανέκαμψε επίσης από τα χαμηλά που παρατηρήθηκαν χθες περίπου στα 30.100 δολάρια στα 36.581 σήμερα το πρωί.

 

Κοιτώντας μπροστά στο υπόλοιπο της μέρας, λαμβάνουμε τις προοπτικές ενέργειας της ΕΙΑ, το άνοιγμα θέσεων εργασίας των US Jolts, τα εβδομαδιαία δεδομένα αποθέματος API πετρελαίου και το προεξοφλητικό επιτοκίο της Fed.


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →