Χρυσός τεχνική ανάλυση 05/01/21

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Οι αγορές χρυσού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης αγωνιζονταί λίγο κάτω από το επίπεδο των $ 1950. Εάν μπορέσουν να ξεπεράσουν την κορυφή των $ 1950, τότε η αγορά φαίνεται πιθανό να πάει προς το επίπεδο των $ 2000. Το επίπεδο των $ 2000 είναι φυσικά ένα μεγάλο, στρογγυλό,  σημαντικό  ψυχολογικό όριο, αλλά σε αυτό το σημείο τελικά θα περάσει και από εκεί. Το δολάριο ΗΠΑ συρρικνώθηκε, και είναι θέμα χρόνου μόνο πριν η αγορά περάσει  στο ανοδικό κανάλι.

Αν η τιμή κινηθεί προς τα κάτω σε αυτό το χρονικό σημείο θα πρέπει να βρεί αρκετή υποστήριξη λίγο κάτω από το επίπεδο των $ 1900. Αυτό συμπίπτει επίσης με την πτωτική γραμμή που μόλις σπάσαμε, αλλά υπάρχει λίγο κενό από εκεί που οι έμποροι μπορεί να προσπαθούν να καλύψουν. Θα ήμουν περισσότερο από πρόθυμος να αρχίσω να αγοράζω, καθώς πιστεύω ότι η μακροπρόθεσμη κίνηση στην αγορά χρυσού θα συνεχίσει να αυξάνεται. 

Είναι μια αγορά που συνεχίζει να βρίσκει πολλούς αγοραστές και, ως εκ τούτου ο χρυσός πιθανότατα θα είναι ισχυρός παίκτης για το υπόλοιπο του έτους, οπότε δεδομένου του αρκετού χρόνου νομίζω ότι όσοι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν στα χαμηλά θα κάνουν αρκετά καλά.

Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →