ΧΡΥΣΟΣ ΝΕΑ 07/01/2021

Δημοσιεύτηκε από www.xrisos.gr στις

Οι αγορές χρυσού υποχωρούν λίγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης, καθώς επικρατεί μεγάλη αστάθεια στις χρηματαγορές συνολικά. Η αγορά είναι πιθανό να έχει πολύ θόρυβο γενικά, ειδικά καθώς η Γερουσία φαίνεται να περνάει στους Δημοκρατικούς. Μακροπρόθεσμα η αγορά χρυσού πρέπει να είναι ο μεγάλος κερδισμένος απο ένα συρρικνωμένο δολαρίο ΗΠΑ, το οποίο ήταν ήδη ένας παράγοντας, ακόμη και πριν από τις εκλογές της Γερουσίας στη Γεωργία.

 

Η προηγούμενη γραμμή πτωτικής τάσης και το επίπεδο των $ 1900 προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη. Σε αυτό το επίπεδο, η αγορά είναι πιθανό να βρεί μια συγκεκριμένη ποσότητα ζήτησης, και αυτό προϋποθέτει ότι θα φτάσουμε εκεί. Το EMA των 50 ημερών αρχίζει να αυξάνεται από εκεί, και με αυτήν την περίπτωση, νομίζω ότι είναι μόνο θέμα χρόνου προτού οι αγοραστές επιστρέψουν. Στην ανοδική πλευρά, το επίπεδο των $ 2000 είναι ο επόμενος στόχος, ακολουθούμενο από το επίπεδο των $ 2100.

 

Δεδομένου του αρκετού χρόνου, δεν πηγαίνουμε μόνο σε αυτήν την περιοχή, αλλά πολύ πιο μακρυά καθώς το δολάριο ΗΠΑ φαίνεται να χάνει μεγάλες ποσότητες αξίας με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, νομίζω ότι αυτό γίνεται «κατάσταση win-win».


Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →